Jaartraining sjamanisme

Op een bijzondere plaats in de natuur komen we bij elkaar in de cirkel. Een veilige, warme en leerzame plek waar je helemaal jezelf mag zijn. Omringd door alle elementen waarmee we ons gaan verbinden vanuit eenvoud, kracht en rust. Een plaats om stil te worden van buiten om naar binnen te keren, en in beweging te komen om de stroom van jouw leven te volgen.

Je leert over sjamanisme en gaat je dieper verbinden met de natuur. Je bekrachtigt de weg met jezelf. Je ontdekt verborgen krachten van moeder aarde en werkt met de geschenken van de natuur. Om zo jouw ware kracht en talent verder te ontbloten. Je ontvouwt dat deel van jezelf wat klaar is om aangesproken te worden in je leven.

Meer dan ooit tevoren is het nodig om vanuit je hart te kunnen leven en werken. Je  verbonden te weten met je ziel en de opdracht die daarin ligt verscholen te ver- en herkennen. Samenkomen met gelijkgestemde zielen om naar een hoger plan van jezelf te groeien. Tenslotte ben je hier om je licht te stralen en niet om toegedekt te blijven.

Ben je er klaar voor?

Je wordt niet “zomaar even een sjamaan” door een training te volgen. Gelukkig maar want een sjamaan draagt een enorme verantwoordelijkheid. Wat “inwijding” voor jou betekent ontdek je zelf op dit avontuur. Samen met alle spiegels waar je in durft te kijken, alle bergen die je beklimt en alle dalen die je verkent.

Je leert over en werkt met ceremonie, krachtvoorwerpen, elementen en instrumenten. Ervaring mag maar is niet nodig, wel het verlangen van je hart. Sjamanisme is vooral durven loslaten en de ervaringen ruimte geven om zich aan te dienen.

De achtste dag houden we een zweethut naar Groenlandse traditie. Een traditionele ceremonie voor reiniging en heling. Een bijzondere ervaring waarin je stap voor stap wordt begeleid.

Thema’s

  1. Mens
  2. Voorouders
  3. Dier
  4. Aarde
  5. Water
  6. Vuur
  7. Lucht
  8. Zweethut
  9. Inwijding

“natuur helpt je herinneren wie je werkelijk bent”

Praktisch

Inhoud: 9 thema bijeenkomsten op zaterdag. De 8e dag is de zweethutceremonie, deze dag zijn we op een andere plek en brengen we zelf eten mee voor een feestmaal na de hut.

Data 2022/2023: Zaterdag 8 oktober, 5 november en 3 december 2022 en zaterdag 14 januari, 11 februari, 11 maart, 1 april, 13 mei en 10 juni 2023 = VOL. Vrijblijvende voor-inschrijving voor 2023/2024 mogelijk.

Locatie: Boschhoek Nuenen. Je bent welkom vanaf 9.30u, we werken van 10.00 tot 17.00u.

Kosten: 1300 euro voor 8 trainingsdagen inclusief koffie & thee met lekkers, biologisch vegetarische lunch en 1 dag zweethut-ceremonie. Betaling in gedeeltes mogelijk.

Aanmelden:

Data 2021/2022 = VOL: zaterdag 20 november en 18 december 2021
zaterdag 29 januari, 19 februari, 19 maart, 9 april, 21 mei, 18 juni en 16 juli 2022