Over mij

Mijn naam is Miranda Stokmans (1966). Met een open en liefdevol hart loop ik graag een stukje met je mee op jouw weg naar ‘thuiskomen bij jezelf’. Mijn zintuigen zijn sterk ontwikkeld waardoor ik helder waarneem en contact maak met jouw energie. Het geeft me een enorme voldoening om mensen te begeleiden om weer in hun eigen kracht te komen.

Sinds 2000 volg ik cursus en training in bewustwording en spirituele ontwikkeling. Vrij snel daarna kwamen de eerste mensen die mijn hulp zochten. Spontaan groeide deze kring steeds groter, ik had mijn bestemming gevonden. Om me te professionaliseren volgde ik een erkende HBO opleiding en in 2008 werd ik Energetisch Therapeut. Sindsdien ben ik volledig werkzaam in mijn praktijk. Ik volg jaarlijks bijscholingen en voldoe aan de Plato eisen met CPION erkende HBO diploma’s Medische en Psychosociale Basiskennis.

In 2012 ontmoette ik de Groenlandse Sjamaan Angaangaq Angakkorsuaq, hij vroeg me of hij mijn leraar mocht zijn. Dit was het begin van een bijzonder pad van intensieve sjamanistische trainingen bij een authentiek sjamaan. Zijn krachtige lessen zijn sterk voelbaar in mijn werk. Ik heb ervaring opgedaan als helper, organisator, persoonlijk assistent en rechterhand van de Sjamaan. Inmiddels ben ik benoemd als Elder (stamoudste) en reis ik regelmatig over de wereld en natuurlijk naar Groenland om me verder te verdiepen.

     

Impressie van de praktijk