Over mij

Mijn naam is Miranda Stokmans (1966) Ik werk met een open en liefdevol hart vanuit de overtuiging dat iedereen het waard is thuis te komen bij zichzelf. Mijn zintuigen zijn sterk ontwikkeld waardoor ik helder kan waarnemen en van nature contact maak met energievelden in de onstoffelijke wereld. Het maakt me dankbaar dat ik een stukje met je mee mag lopen op je pad.

Sinds 2000 volg ik cursus en training in bewustwording en spirituele ontwikkeling. Vrij snel daarna kwamen de eerste mensen die mijn hulp zochten. Spontaan groeide deze kring steeds groter, ik had mijn bestemming gevonden. Om me te professionaliseren volgde ik een erkende HBO opleiding en in 2008 werd ik Energetisch Therapeut. Ik volg jaarlijks bijscholingen en voldoe aan de Plato eisen met CPION erkende HBO diploma’s Medische en Psychosociale Basiskennis.

In 2012 ontmoette ik de Groenlandse Sjamaan Angaangaq Angakkorsuaq, hij vroeg me of hij mijn leraar mocht zijn. Dit was het begin van een bijzondere verbintenis, sindsdien volg ik bij hem intensieve sjamanistische trainingen. Sinds 2018 ben ik ook werkzaam als zijn assistent. Het is een wonderlijk en intens proces om in de leer te zijn bij een authentiek sjamaan en zijn krachtige lessen zijn sterk voelbaar in mijn werk. Ik reis regelmatig in Europa en naar Groenland om me verder te verdiepen.

     

Impressie van de praktijk