Contact

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kun je contact opnemen

Miranda Stokmans
Herderstasje 4
5527 KA Hapert
06-51965807
info@mirandastokmans.nl

Breng bij je eerste bezoek een geldig legitimatiebewijs mee

Protocol COVID-19 per 11 mei 2020
De afspraak kan niet doorgaan als jij of je huisgenoten besmet zijn met corona of symptomen vertonen als verkoudheid, koorts, keelpijn of griepachtige verschijnselen. Neem in dat geval contact op. De afspraak wordt dan verzet of vervalt kosteloos.

We houden waar mogelijk 1,5 meter afstand en volgen de richtlijnen van het RIVM 
Tijdens energetische behandeling is bescherming op aanvraag beschikbaar

De algemene richtlijnen van het RIVM zijn van kracht en voor het schoonmaken van de praktijk volg ik de leidraad infectiepreventie uit het CAM protocol. Ondanks alle genomen voorzorgsmaatregelen blijft er een zeer geringe kans dat je besmet raakt in de praktijk of op weg hier naartoe. Met het maken van een afspraak ga je akkoord met dit risico.

Klik hier om je aan te melden voor de nieuwsbrief

IBAN NL86 RABO 0114 3341 53 tnv Miranda Stokmans energetisch therapeut, Hapert
Kvk 17235025
AGB zorgverlener
Aangesloten bij de Federatie voor Additief Geneeskundig Therapeuten FAGT

De praktijk is gehouden aan het privacyregelement van het FAGT en ingeschreven in het RBCZ koepelregister en onderhevig aan het klacht- en tuchtrecht van de Stichting Tuchtrecht Complementaire Zorg TCZ. In het kader van de wet WWKGZ ben ik voor klachtafhandeling en geschilleninstantie aangesloten bij www.zorggeschil.nl en www.quasir.nl.

Als therapeut voldoe ik aan de dossierplicht en de verplichtingen als gevolg van de WGBO en de beroepscode, klik HIER voor mijn privacy beleid.