Contact

De praktijk is geopend. Bij covid-verschijnselen is een bezoek niet mogelijk. Er kan dan wel op afstand worden behandeld middels beveiligd videobellen. 

Voor meer informatie of het maken van een afspraak:

Miranda Stokmans Energetisch therapeut
Herderstasje 4
5527 KA Hapert
06-51965807    (whats’app / sms / telefoon)

info@mirandastokmans.nl

Breng bij je eerste bezoek een geldig legitimatiebewijs mee

In de directe omgeving gratis parkeren en goed bereikbaar met OV

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

IBAN NL89 KNAB 0404 2139 87 tnv Miranda Stokmans energetisch therapeut, Hapert
Kvk 17235025

BTW NL001684902B62
AGB zorgverlener
Aangesloten bij de Federatie voor Additief Geneeskundig Therapeuten FAGT

Protocol COVID-19 
De afspraak kan niet doorgaan in de praktijk als jij of je huisgenoten besmet zijn met corona of symptomen vertonen als verkoudheid, koorts, keelpijn of griepachtige verschijnselen. Neem in dat geval contact op. De afspraak kan indien gewenst online doorgaan middels beveiligd videobellen, kan verzet worden of kosteloos vervallen. We houden waar mogelijk 1,5 meter afstand en volgen de richtlijnen van het RIVM 
Tijdens energetische behandeling is bescherming beschikbaar. De algemene richtlijnen van het RIVM zijn van kracht en voor het schoonmaken van de praktijk volg ik de leidraad infectiepreventie uit het CAM protocol. Ondanks alle genomen voorzorgsmaatregelen blijft er een zeer geringe kans dat je besmet raakt in de praktijk of op weg hier naartoe. Met het maken van een afspraak ga je akkoord met dit risico.

De praktijk is gehouden aan het privacyregelement van het FAGT en ingeschreven in het RBCZ koepelregister en onderhevig aan het klacht- en tuchtrecht van de Stichting Tuchtrecht Complementaire Zorg TCZ. Ik doe mijn uiterste best voor jou en je proces. Heb je desondanks toch een klacht? Kom naar me toe zodat we er samen kunnen uitkomen. Komen we er samen niet uit dan ben ik in het kader van de wet WWKGZ voor klachtafhandeling en geschilleninstantie aangesloten bij www.zorggeschil.nl en www.quasir.nl.

Met het maken van een afspraak ga je akkoord met mijn algemene voorwaarden.

Als therapeut voldoe ik aan de dossierplicht en de verplichtingen als gevolg van de WGBO en de beroepscode, klik hier voor mijn privacy beleid.