Cirkel

De cirkel is een fijne, veilige en liefdevolle plek om je spirituele groei tot ontwikkeling te laten komen. Een cirkel kent geen begin en einde en zo is het ook met onze innerlijke groei. Of je nou veel ervaring hebt of alles nog helemaal nieuw voor je is, we groeien samen op en als in een traditionele familie leer je met en van elkaar. Het is tijd voor jezelf waarin je leert meer op jezelf te vertrouwen, te luisteren naar je eigen kompas en innerlijke rust te vinden.

Elke bijeenkomst heeft een thema. Omdat ik werk vanuit sjamanistisch perspectief bepaalt de energie van de groep het verdere verloop. Ontstaan vanuit een natuurlijk verlangen naar verbinding en overdracht van eeuwenoude kennis,  geïnspireerd door wijsheid van de inheemse bevolking. De cirkel is open voor iedereen die zich hiertoe aangetrokken voelt. Jij brengt jouw eigen achtergrond, kennis en ervaring mee en bent helemaal van harte welkom zoals je bent.

Programma 2022

Cirkelavond dinsdag 15 maart 2022

Thema “leven & dood”

Wat we zeker weten van het leven is dat het ooit ergens zal overgaan in de dood. Onlosmakelijk zijn deze twee dynamieken verbonden met elkaar. Als je wil ervaren en ontdekken hoe krachtig en mooi het leven kan zijn als je beiden kan aankijken, meld je dan aan voor deze cirkelbijeekomst.

Cirkeldag –  najaar 2022

Thema “vertrouw je intuïtie”

Op de avond binnenlopen vanaf 19.00 en aan de slag van 19.30 tot 22.00uur, kosten 40 euro

Op de hele dag binnenlopen vanaf 9.30 en aan het werk van 10.00 tot 16.30uur, kosten 90 euro

Locatie: Bladel

Aanmelden voor cirkelbijeenkomst:

Kijk hier voor mijn contactgegevens voor vragen of meer informatie.