Cirkel

De cirkel is een veilige en liefdevolle plek om je spirituele groei tot ontwikkeling te laten komen. Een cirkel kent geen begin en einde en zo is het ook met onze innerlijke groei. Of je nou veel ervaring hebt of alles nog helemaal nieuw voor je is, we groeien samen op en als in een traditionele familie leer je met en van elkaar. Het is tijd voor jezelf waarin je leert meer op jezelf te vertrouwen, te luisteren naar je eigen kompas en innerlijke rust te vinden.

Elke bijeenkomst heeft een thema. Omdat ik werk vanuit sjamanistisch perspectief bepaalt de energie van de groep het verdere verloop. Ontstaan vanuit een natuurlijk verlangen naar verbinding en overdracht van eeuwenoude kennis,  geïnspireerd door wijsheid van de inheemse bevolking. De cirkel is open voor iedereen die zich hiertoe aangetrokken voelt. Jij brengt jouw eigen achtergrond, kennis en ervaring mee en bent helemaal van harte welkom zoals je bent.

Kijk hier voor mijn contactgegevens voor vragen of om je aan te melden

Programma 2020

Hele dag dinsdag 6 oktober 2020

Thema “overgave”

In helingsprocessen is overgave een essentiële sleutel tot succes. Ook in je dagelijkse leven is het een kunst om je over te geven aan al wat is, vaak hebben we beter geleerd om te doen wat we denken in plaats van wat we voelen. Als je dat kunt bevrijden komt er ruimte. We onderzoeken wat nodig is om de overgave onbelemmerd te laten stromen. Bij goed weer en als het klopt voor de groep maken we een opstelling buiten in de natuur en ook daar geven we ons helemaal aan over…..

Woensdag avond 4 november 2020

Thema “grenzen” 

Gevoelige mensen nemen van nature veel waar. In het contact met de mensen om je heen kan het dan soms lastig zijn om goed te kunnen voelen waar jij ophoudt en waar de ander begint. Ongemerkt kun je dan teveel gaan geven en over je grenzen gaan. Door een avond met inzicht en oefening kom je weer meer in balans.

Op de avonden binnenlopen vanaf 19.00 en aan de slag van 19.30 tot 22.00uur, kosten 35 euro

Op de hele dag binnenlopen vanaf 9.30 en aan het werk van 10.00 tot 16.30uur, kosten 75 euro

Kijk hier voor mijn contactgegevens voor meer informatie of om je aan te melden