Cirkel

De cirkel is een veilige en liefdevolle plek om je spirituele groei tot ontwikkeling te laten komen. Een cirkel kent geen begin en einde en zo is het ook met onze innerlijke groei. Of je nou veel ervaring hebt of alles nog helemaal nieuw voor je is, we groeien samen op en als in een traditionele familie leer je met en van elkaar. Het is tijd voor jezelf waarin je leert meer op jezelf te vertrouwen, te luisteren naar je eigen kompas en innerlijke rust te vinden.

Elke bijeenkomst heeft een thema. Omdat ik werk vanuit sjamanistisch perspectief bepaalt de energie van de groep het verdere verloop. Ontstaan vanuit een natuurlijk verlangen naar verbinding en overdracht van eeuwenoude kennis,  geïnspireerd door wijsheid van de inheemse bevolking. De cirkel is open voor iedereen die zich hiertoe aangetrokken voelt. Jij brengt jouw eigen achtergrond, kennis en ervaring mee en bent helemaal van harte welkom zoals je bent.

Kijk hier voor mijn contactgegevens voor vragen of om je aan te melden

Programma najaar 2019

Woensdag avond 30 oktober 2019

Blokkade Wat remt je om te zijn wie je werkelijk bent? Wat houdt je tegen om je met de stroom mee te bewegen die al bestaat, waardoor alles lichter en eenvoudiger wordt? Benieuwd?

Vrijdag hele dag  29 november 2019

Healing & Familie opstelling Een hele dag voor jezelf om aan de slag te gaan met healing geven en/of ontvangen. We werken met energiewerk en familie opstelling, je brengt mee wat jij wil inbrengen en de rest volgt vanzelf.

Woensdag avond 18 december 2019

Liefde Wat spreekt er nou meer tot de verbeelding dan liefde, voor jezelf en voor de ander. In elke relatie komt het aan bod, maar wat is liefde en waar sta jij eigenlijk?

Op de avonden binnenlopen vanaf 19.00 en aan de slag van 19.30 tot 22.00uur, kosten 30 euro

Op de hele dag binnenlopen vanaf 9.00 en aan het werk van 09.30 tot 16.00uur, kosten 70 euro

Kijk hier voor mijn contactgegevens voor meer informatie of om je aan te melden