Cirkel

De cirkel is een veilige en liefdevolle plek om je spirituele groei tot ontwikkeling te laten komen. Een cirkel kent geen begin en einde en zo is het ook met onze innerlijke groei. Of je nou veel ervaring hebt of alles nog helemaal nieuw voor je is, we groeien samen op en als in een traditionele familie leer je met en van elkaar. Het is tijd voor jezelf waarin je leert meer op jezelf te vertrouwen en innerlijke rust te vinden.

Elke bijeenkomst heeft een thema. Omdat ik werk vanuit sjamanistisch perspectief bepaalt de energie van de groep het verdere verloop. Ontstaan vanuit een natuurlijk verlangen naar verbinding en overdracht van eeuwenoude kennis,  geïnspireerd door wijsheid van de inheemse bevolking. De cirkel is open voor iedereen die zich hiertoe aangetrokken voelt. Jij brengt jouw eigen achtergrond, kennis en ervaring mee en bent helemaal van harte welkom zoals je bent.

Kijk hier voor mijn contactgegevens voor vragen of om je aan te melden

Programma voorjaar en zomer 2019

Woensdag avond 15 mei 2019

Loslaten van verwachtingen
Kom ontdekken en laat je inspireren hoe je jouw leven lichter, vrijer en liefdevoller kunt maken.

Donderdag hele dag 6 juni 2019

Bevrijding van oude pijn
Dit wordt geen treurige zeurdag over pijn, maar een feestelijke bevrijding. Ook jij hebt in het verleden te maken gehad met pijn. Onverwerkte oude pijn sleep je een heel leven met je mee. Elke keer als het wordt aangeraakt door een voorval of persoon, reageer je heftig, allergisch of geraakt, maar vaak weet je niet waarom. Met behulp van energiewerk en familieopstelling werk je aan bevrijding van je innerlijke oude pijn. Zo kunnen oude blokkades weer gaan stromen en het leven zijn vreugde en licht nog meer aan je ontvouwen.

Woensdag avond 3 juli 2019

Geschenk aan jezelf
Hoe gemakkelijk is het voor je om te geven, voor anderen te zorgen en rekening te houden met..? Te werken, te zorgen, verplichtingen na te komen en verantwoordelijkheden te dragen. Nou deze avond is gewoon lekker helemaal voor jou! Geef het aan jezelf kado en kom leren en groeien om meer van jezelf te houden.

Op de avonden binnenlopen vanaf 19.00 en aan de slag van 19.30 tot 22.00uur, kosten 30 euro

Op de hele dag binnenlopen vanaf 9.00 en aan het werk van 09.30 tot 16.00uur, kosten 70 euro

Kijk hier voor mijn contactgegevens voor meer informatie of om je aan te melden